Massagebehandlingar

Behandlande massage är djupgående, läkande och ges i behandlande, förebyggande och avslappnande syfte. Massage minskar spänningar och kan hjälpa dig som har problem med överbelastning i muskler och leder samt smärtor i rygg, axlar och nacke. Den har även god effekt vid stress och huvudvärk/migrän.
I behandlingen blandar jag tekniker från den klassiska massagen, triggerpunktsmassage och lymfmassage efter som jag då kommer djupare ner i muskulaturen och bindväv.
Vid behov tar jag även hjälp av koppning och gua sha stenar för att släppa på spänningar och stagnationer i bindväv och muskler.
Välj 30,50 eller 80 min

Behandlande massage för dig med migrän och huvudvärksproblematik.
Denna behandling anpassas helt efter din problematik. Den är djupgående, läkande och ges i behandlande, förebyggande och avslappnande syfte. Massage minskar spänningar och kan hjälpa dig som har problem med spänningshuvudvärk, migrän, yrsels och tinnitus.
I behandlingen blandar jag tekniker från den klassiska massagen, triggerpunktsmassage och lymfmassage eftersom jag då kommer djupare ner i muskulaturen och bindväv.
Vid behov tar jag även hjälp av koppning och gua sha stenar för att släppa på spänningar och stagnationer.
Tid 45 min

Behandlade Lymfmassage
Lymfmassage passar alla men speciellt dig som har någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Lymfmassage stimulerar lymfsystemet genom att föra överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ut ur kroppen. Det är en helkroppsbehandling som består av strykningar, djupandning och lätta/fasta tryck i lymfflödets riktning och ibland djupare grepp och koppning för att lösa upp stopp och fibroser. Syftet med lymfmassage är att leda bort lymfvätska från svullna områden med skadade lymfnoder (lymfknutor) till friska områden, där vätskan kan tas om hand.
För att du ska få bästa effekten av din behandling ligger du på en IR madrass.
Lymfmassagen kan ha god effekt för personer som upplever problem med stress/oro, dålig blodcirkulation, ödem, infektioner, värk, slapp hud, yrsel och huvudvärk, celluliter, restless legs, och ansamlingar av slaggprodukter.
I behandlingen ingår grundläggande andningstekniker och råd om lymfhälsa och egenvård.
För mer ingående råd om hälsa och lymfhälsa/ andning och egenvård boka Hälsosamtal eller PT yoga.
Tid välj 60 eller 90 min

Klassisk massage  denna behandling använder jag tekniker som med knådning och tryck hjälper kroppen att lösa upp spänning, ökar blod- och lymfcirkulationen samt ger en skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta. Du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen. Du får även ett ökat välbefinnande genom en positiv påverkan på kroppens ”må bra-hormoner”
Välj 30 eller 50 min

Avslappningsmassage passar dig som känner dig stressad, trött och spänd i kroppen. Behandlingen startar med andningsövningar som hjälper dig att slappna av på djupet. Massagen (svensk klassisk massage) är en mjuk och följsam med ett lättare tryck på händerna. I behandlingen använder jag eteriska oljor som är anpassade efter varje behandling.
Behandlingen avslutas med guidad avslappningsövning och en vilsam stund på IR madrassens värme.
 Behandlingen passar alla men är särskilt bra för dig som upplever någon form av stress/ oro eller smärta i kroppen.
 Tid 90 min

Healingmassage, I denna behandling kombineras avslappningsmassage med Reiki healing. Kombinationen gör denna behandling stress reducerande och avslappnande för kropp och själ. Behandlingen har mycket god effekt på stressrelaterade symtom, utmattningssymptom och svårigheter att slappna av på riktigt.
Välj 60 eller 90 min