Yogaresor

Slow and steady yogaretreat
Kroatien 22-29 september 2022

Välkommen till en vecka där du får tid att hämta hem dig själv: kropp, sinne och själ. Tillsammans med Kajsa och Maja, två yogalärare (och systrar) med sammanlagt över 20 års erfarenhet av yogaundervisning, får du praktisera tekniker som återhämtar och stärker dina system och som hjälper dig att landa hem och bygga bo i din egen kropp.

Programmet under veckan innehåller praktisering av Hatha Yoga, Yinyoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra, meditation, andning och pranayama.

Det finns utöver detta gott om tid för självstudier och reflektion, vila, bad i hav och pool, SPA, aktiviteter som vandring eller cykling, eller besök i den mysiga staden Veli. Luften är mättad av doften av pinjeträd och här är verkligen stärkande att bara stanna upp och andas. Dessa dagar är till för dig, ett tillfälle att dra dig tillbaka och för att ta hand om det viktigaste du har: dig själv.

Kajsa Henningsson är yogaläraren och massageterapeuten med spetskompetens inom andning, smärt- och stressrelaterad problematik. Med sitt RIKHÄLSA har hon under många år väglett människor genom stress, smärta och lymfproblematik. Under veckan kommer Kajsa ge dig tekniker som hjälper dig att hitta din unika väg mellan gas och broms i livet.

Maja Petersson är byråkraten som också är yogalärare. Under flera år har hon valt att fördjupa sig inom de mer mytologiska och filosofiska aspekterna av yogan och under veckan kommer Maja att bidra med dessa kunskaper för att ge ett ökat djup en ytterligare dimension till din praktisering.

Både Kajsa och Maja har gedigna kunskaper inom de tekniker som du kommer att utöva under veckan. De är utöver det Reiki healers och har arbetat med vägledande samtal.

Programmet under veckan innehåller praktisering av Hatha Yoga, Yinyoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra, meditation, andning och pranayama.

Så här kan en dag se ut:

Morgonpromenad eller meditation (på egen hand eller gemensam)
Frukost
Förmiddagsklass ca 90-120 min
Lunch och egen tid för bad, vila, vandring/cykling, SPA, träning…
Sen eftermiddagsklass 90-120 min
Middag och egen tid
Tid för meditation/YogaNidra (på egen hand eller gemensam)

Någon eller några dagar sker all praktisering på morgon/förmiddag, så att resten av dagen är helt fri.

I resan ingår:
Flyg  (du kan välja avresa från Malmö eller Göteborg)
Transfer buss t/r till hotellet
Del i dubbelrum på Hotell Punta
Halvpension
Wifi
Säkerhetsbox
Solstolar på stranden
Yoga med Rikhälsa
All resefakta hittar HÄR https://travea.se/produkt/rikhalsa-malmo-rijeka-losinj-hotell-punta

och HÄR https://travea.se/produkt/rikhalsa-goteborg-rijeka-losinj-hotell-punta