Yogaoljor

I mitt arbete som massör och yogalärare arbetar jag med olja och dofter dagligen. Jag fullkomligt älskar dessa i olika kombinationer. Jag har länge använt mig eteriska olja på mina yoga klasser och i min egna yoga prakticering för att fördjupa och förmedla känslor och upplevelser.  En doft tar mig lätt in i den sinnesstämning som jag önskar fördjupa. Lavendel gör mig lugn och harmonisk och doften av eucalypyus gör mig glasklar.

Rena och ekologiska produkter är viktiga för mig. Så när jag blandar mina oljor använder jag mig av ekologisk Jojobaoljan, eteriska oljor från DOTERRA och PURE

Jag hoppas du finner en favorit eller liksom jag använder dom alla./ Kajsa

LYMFOLJA

Innehåller ekologisk Jojobaoljan , e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra och Pure . Cederträ  grapefrukt, citron, geranium, lagerblad. Grapegrukt är renande och motverkar vätskeansamlingar i bindväven. Cederträ stimmulerarar och hjälper lymfans arbete. Geranium har cellförnyade egenskaper och stödjer kvinnans hormonsystem. Lagerblad med sin kryddiga upplyftande doft lugnar ner systemet. Ljuvlig olja att använda till din egenbehandling eller som duscholja.

VILA
Innehåller ekologisk Jojobaoljan , e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra (lavendel, bergamott och oregano). Bergamott hjälper till att sänka känslan av stress och Lavendel doften är lugnande. En kombination av dessa två är ger en ”tung” doft som signalerar just vila ut till dina system.
Denna olja passar perfekt till en Yin praktisering eller lätt nackmassage innan Shavasana eller sänggående. Denna olja står alltid på mitt sängbord

ANDAS
Innehåller ekologisk Jojobaoljan e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra
(Pepparmint, Lavendel, Eucalyptus ) Lavendel doftens lugnade effekt tillsammans med pepparmintens och eucalyptusens lyftande effekt är magisk .Olja är därför kraftfull och öppnar upp i dina andningskanaler. Passar bra när du behöver en kvick- fix och innan pranyama och meditation praktinering. Massera in i nacken, tinningarna och din bröstkorg, Oljan kan även fungera som liniment vid massagebehandling av trötta muskler. Jag använder ofta oljan när migränen tar över och det är svårt att hitta andetaget.

REST
Innehåller ekologisk Jojobaoljan e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra och Pure (lavendel, rosmarin, oregano) Denna olja har tagit fram speciellt för Restorative och Yoga Nidra prakticering. Oljan har en lugnande effekt saftigt som den hjälper dig att bli klarare i sinnet. Den hjälper dig med minne och koncentration. Du kommer kommer garanterat stiga upp från din prakticering med klarare sinne och lugn. 

WOMAN
Innehåller ekologisk Jojobaoljan e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra och Pure (Geranimun, Ingefära, Grapefrukt, lavendel, rosmarin, patchouli) Denna olja är framtagen till kvinnor men framför allt till kvinnor som befinner sig i någon fas av klimakteriet. En olja som stimulerar dina sinnen. stärker din koncentration samtidigt som den gör dig avslappnad och lugn. Geranimun  stödjer kvinnans hormonsystem, Grapefrukt är renande och motverkar vätskeansamlingar i bindväven. Patchouli  för sin sensuella och unika doft.  Detta är en hyllning till kvinnan i dig.
Använd oljan när du behöver den under dagen, vid din morgonritual eller din yoga prakticering.

 

PRIS:

Liten flaska 10 ml med svart droppkork 89 kr
Liten flaska 10 ml med roll on kork 105 kr

Storflaska 30 ml med svart droppkort 149 kr
Storflaska 30 ml med roll on kork 165kr

xl Flaska 200ml  med pump 499kr

För beställning maila till kajsa@rikhalsa.se
Jag postar gärna din beställning mot en fraktavgift
Betalning via faktura eller swish