Massagebehandlingar

Behandlande  massage är djupgående och läkande och ges i behandlande, förebyggande och avslappnande syfte. Massage minskar spänningar och kan hjälpa dig som har problem med överbelastning i muskler och leder samt smärtor i rygg, axlar och nacke. Den har även god effekt vid stress och huvudvärk/migrän. I denna behandling använder jag även koppning och NBE för att släppa på spänningar och stagnationer i bindväv och muskler.
Välj 30,50 eller 80 min

Djupgående massage Ett bra val för dig som har spända muskler från ett stillasittande arbete, stress eller monotona rörelser. i behandlingen blandas grepp från den klassiska massagen med triggerpunktsmassage, eftersom jag då kommer djupare ner i muskulaturen. Detta gör att jag kan jobba med spända muskler och muskelknutor på ett effektivt sätt. Triggerpunktsmassagen kan ge kortvarigt obehag i form av strålande känsla ut i andra muskler, yrsel, smärta och lätt illamående.
Välj 30min, 30 min fokus nacke  eller 50 min

Klassisk massage  denna behandling använder jag tekniker som med knådning och tryck som hjälper kroppen att lösa upp spänning, ökar blod- och lymfcirkulationen samt ger en skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta. Du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen. Du får även ett ökat välbefinnande genom en positiv påverkan på kroppens ”må bra-hormoner”
Välj 30 eller 50 min

Avslappningsmassage passar dig som känner sig lite stel och spänd i kroppen. Avslappningsmassage är en mjuk och följsam massage. Ett lättare tryck på händerna och mjukare massagegrepp hjälper dig att varva ner och du får en avkopplande stund i en hektiskt tillvaro. Passar alla men är särskilt bra för dig som upplever någon form av stress eller smärta i kroppen.
60 min helkropp

Healingmassage, I denna behandling kombineras avslappningsmassage med Reiki healing. Kombinationen gör denna behandling stress reducerande och avslappnande för kropp och själ. Behandlingen har mycket god effekt på stressrelaterade symtom, utmattningssymptom och svårigheter att slappna av på riktigt.
Välj 60 eller 90 min