kr0.00(0 items )

No products in the cart.

+1 800 245 39 25

Yogaoljor

I mitt arbete som massör och yogalärare arbetar jag med olja och dofter dagligen. Jag fullkomligt älskar dessa i olika kombinationer. Jag har länge använt mig eteriska olja på mina yoga klasser och i min egna yoga praktisering för att fördjupa och förmedla känslor och upplevelser. Efter min senaste resa till och ön losinj i Kroatien har jag med mig massor med oljor hem. Tillsammans med oljor från Doterra börjar nya kombinationer blandas och skapas. Denna gången med utgång från våra fem element.

Jag hoppas du finner en favorit eller liksom jag använder dom alla./ Kajsa

FullSizeRender

Lymfolja

Innehåller ekologisk Jojobaoljan , e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra och från ön losinj. Cederträ  grapefrukt, citron, geranium, lagerblad. Grapegrukt är renande och motverkar vätskeansamlingar i bindväven. Cederträ stimmulerarar och hjälper lymfans arbete. Geranium har cellförnyade egenskaper och stödjer kvinnans hormonsystem. Lagerblad med sin kryddiga upplyftande doft lugnar ner systemet. Ljuvlig olja att använda till din egenbehandling eller som duscholja.

 

 

Elements

Under hösten har jag tagit fram en serie oljor med utgång från de fem elementen. Alla oljorna innehåller  ekologisk, Jojobaoljan  e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra och lokalt producerad eterisk olja från ön Losinj i Kroatien.

Vatten- Njurar och urinblåsa.
En lugnande olja men den doft av lavendel, bergamott och kardemumma

Trä – Lever och Gallblåsa
En doftkombination av pepparmint och rosmarin.
Doftkombinationen Som ger dig en en känsla av uppvaknade, beslutsam lugnande effekt.

Jord – Mjälte och Magsäck
En jordade söt doft av ingefära och mandarin.
Ingefäran hjälper dig att få ett klarare sinne och öka känslan av belåtenhet.

Metall – Lungor och tjocktarm
En doft av eukaluptus och salvia som hjälper till att stimulera sina andningsvägar.

Eld – Hjärta och Tunntarm
En varm tung doft av ros ( geranium) och lavendel. Som ger en lugnande effekt och minskar känslan av stress.

VILA
Innehåller ekologisk Jojobaoljan , e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra (lavendel, bergamott och oregano). Bergamott hjälper till att sänka känslan av stress och Lavendel doften är lugnande. En kombination av dessa två är ger en ”tung” doft som signalerar just vila ut till dina system.
Denna olja passar perfekt till en Yin praktisering eller lätt nackmassage innan Shavasana eller sänggående. Denna olja står alltid på mitt sängbord

ANDAS
Innehåller ekologisk Jojobaoljan e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra
(Pepparmint, Lavendel, Eucalyptus ) Lavendel doftens lugnade effekt tillsammans med pepparmintens och eucalyptusens lyftande effekt är magisk .Olja är därför kraftfull och öppnar upp i dina andningskanaler. Passar bra när du behöver en kvick- fix och innan pranyama och meditation praktinering. Massera in i nacken, tinningarna och din bröstkorg, Oljan kan även fungera som liniment vid massagebehandling av trötta muskler. Jag använder ofta oljan när migränen tar över och det är svårt att hitta andetaget.

 

 

Liten flaska 10 ml med svart droppkork 89 kr
Storflaska 30 ml med svart droppkort 149 kr

xl Flaska 200ml  med pump 499kr

Elements paket 5 st 10 ml flaskor 399kr

För beställning maila till kajsa@rikhalsa.se
Jag postar gärna din beställning mot en fraktavgift
Betalning via faktura eller swish