£0.00(0 items )

No products in the cart.

+1 800 245 39 25

Yogaoljor

I mitt arbete som massör och yogalärare arbetar jag med olja och dofter dagligen. Jag fullkomligt älskar dessa i olika kombinationer. Jag har länge använt mig av Doterras eteriska olja på mina yoga klasser och i min egna yoga praktisering för att fördjupa och förmedla känslor och upplevelser. Under en lång tid har olika kombinationer skapats i mitt huvud och jag har provat mig fram med olika blandningar. Nu har allt landat i fyra oljor. VILA, BALANS, ENERGI & ANDAS. Jag hoppas du finner en favorit eller liksom jag använder dom alla./ Kajsa

FullSizeRender

VILA
Innehåller ekologisk  aprikoskärnolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra (lavendel, bergamott och oregano). Bergamott hjälper till att sänka känslan av stress och Lavendel doften är lugnande. En kombination av dessa två är ger en ”tung” doft som signalerar just vila ut till dina system.
Denna olja passar perfekt till en Yin praktisering eller lätt nackmassage innan Shavasana eller sänggående. Denna olja står alltid på mitt sängbord

BALANS
Innehåller ekologisk aprikoskärnolja , e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra
(Lemon, Grapefruit, Balance) Lyfter dig och ger dig både energi och harmoni i kropp och sinne samtidigt som den ger lugn och avkoppling.
Oljan har en frisk citrus doft som jag blir lycklig av, den tillsammans med den balanserande oljan ger den en perfekt kombination. Massera in nacken och tinningarna innan en vinyasa klass, eller när som helst under dagen på jobbet eller på mattan.

ENERGI
Innehåller ekologisk aprikoskärnolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra
(Pepparmint, Bergamott, Grapefruit) Pepparmints oljan lyfter dig och främjarditt fokus och grapefrukten går in och stödjer upp med energi. Detta i en kombination med bergamotten hjälper dig att sänka känslan av stress.
Denna olja använder jag gärna de där dagarna som känns lite extra trötta och jag behöver hjälp med fokus. Oljan hjälper mig att finna energi och ladda om.

ANDAS
Innehåller ekologisk aprikoskärnolja , e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra
(Pepparmint, Lavendel, Breath) Lavendel doftens lugnade effekt tillsammans med pepparmintens lyftande effekt är magisk. Och för att öppna upp för andetaget mer är oljan Breath tillsatt. Denna olja är kraftfull och öppnar upp i dina andningskanaler. Passar bra när du behöver en kvick- fix och innan pranyama och meditation praktinering. Massera in i nacken, tinningarna och din bröstkorg, Oljan kan även fungera som liniment vid massagebehandling av trötta muskler. Jag använder ofta oljan när migränen tar över och det är svårt att hitta andetaget.

VINTER

Innehåller ekologisk aprikoskärnolja , e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Doterra (Citrus Bliss, Kanel, Citron och Bergamott) En kombination som är magisk och påminner mig om just vinter. En mjuk citrus doft med en kombination av kanel och lätt vaiilj. Och tyngden från bergamotten som hjälper till att sänka stress nivåerna.Denna olja passar till mjuka flöden på yoga mattan. Jag använder den även mycket som doft olja i min ljuslykta.

Liten flaska 10 ml med svart droppkork 79 kr
Storflaska 30 ml med svart droppkort 139 kr

För beställning maila till kajsa@rikhalsa.se
Jag postar gärna din beställning mot en fraktavgift
Betalning via faktura eller swish