£0.00(0 items )

No products in the cart.

+1 800 245 39 25

Yogaresor

I år ( 2019) har jag den stora glädjen att kunna erbjuda tre resor med tre olika fokus. Och i år även ett nytt resmål. Vad behöver du? För att kunna lysa starkare och klarare. Välj din resa, Vi ses 2019!

Kajsa Henningsson har arbetat med friskvård sedan 2009, och brinner för yoga och massage och dess frigörande möjligheter. Hon driver företaget Rikhälsa i Växjö och arbetar enligt ledorden rörelse – balans – beröring. Kajsa ingår även i Global Yogas utbildningsteam och inspireras kontinuerligt av olika lärare och yogaformer. För mer information om Kajsa och hennes arbete, se www.rikhalsa.se .

Maja Petersson är byråkraten som också är yogafröken i Södra Sandby. Precis som Kajsa älskar hon att förmedla yogans verktyg på och utanför mattan, både fysiskt och filosofiskt. Maja är utbildad inom poweryoga, globalyoga och rasayoga och blandar dessa yogaformer friskt.

Alla våra klasser är glädjefyllda med ett fokus på att hitta styrkan inifrån och ut. Vi är dina guider på resan, men svaren finns inom dig själv. Yogan handlar inte om att nå ett mål, yogan är en resa utan slut. Oavsett vilken yogaform som tilltalar dig och ditt hjärta så kan vi alltid mötas tillsammans på mattan.

Sagt efter retreat till Losinj med Kajsa och Maja:

”Er insats var bedårande och spred både glädje och harmoni. Ni är så proffsiga i det ni gör och den vackra ön gjorde det lätt att känna sig nöjd med livet.” 

”Tack för en mycket avkopplande guide till mitt centrum. Jag är väldigt lugn i kroppen! Detta skulle vara subventionerat och obligatoriskt för var svensk skattebetalare.”

”Känner mig tacksam över att ha upplevt detta – ni är så bra på det ni gör och dessa härliga personer deltagare!”

Kroatien – Losinj  21-28 Maj 2019 – Trust your power- 12499Kr 

Dina yogalärare Kajsa Henningsson & Maja Petersson

I Maj startar vi  vi sommaren med ett retreat till vår favorit ö Losinj i Adriatiska havet. Fokus under veckan ligger på att synliggöra din inre kraft och våga vila trygg i den. Vi balanserar kraftfull, frigörande yoga med meditation och långsamma flöden flera gånger per dag, och självklart väljer du hur mycket du vill delta. Oavsett mängd tidigare yogapraktisering kan vi alla mötas på mattan, yogan är till för alla kroppar och alla sinnen.

Vi bor på fyrstjärniga SPA-hotellet Punta som ligger precis vid havet, pinjeträden och rosmarinbuskarna. Hela ön Losinj erbjuder härliga naturupplevelser som du kan välja att ta del av, eller så kanske du bara väljer att vila i en solstol. Du väljer, det är din vecka.

I din investering på 12 499 ingår:

Flyg tur & retur med avresa från Landvetter.

Transfer t/r ön Losinj och hotell Punta.
Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 2500 kr ).
Halvpension – Frukost och middag (det finns flera olika restauranger att välja mellan).
Alla yogaklasser.

Tillgång till hotellets fantastiska SPA-och relaxavdelning och morgonrock.

Anmälningsavgift 2500 kr

Kroatien – Losinj 10-17 september  2019 – 11990 kr 

Yin Retreat – Elements

Din yogalärare: Kajsa Henningsson

Följ med till Losinj för en veckas återhämtning där fokus får vara på stillhet, vila och healing. Under en vecka drar vi oss tillbaka till den magiska ön i Adriatiska havet där luften känns rikare, dofterna större och vattnet klarare. Ett retreat som helt enkelt är en reträtt från vardagslivet där du får verktyg för att kunna lysa starkare och bli mera DU.

Vi kommer under veckan att praktisera främst Yin yoga som stimulerar fasican. Fascia omsluter allt i våra kroppar och, enligt kinesisk medicin, med det kroppens meridianer (energikanaler) som i sin tur är kopplade till våra inre organ och våra olika element (vatten, trä, jord, metall, eld).

Yin yogan passar alla åldrar och kroppar, oavsett hur länge du praktiserat tidigare. Du får hjälp att anpassa den efter dina förutsättningar.

Vi bor på fyrstjärninga SPA-hotellet Punta som ligger precis vid havet, omslutet av rikliga bäddar med rosmarin och lagerblad, vars dofter anses vara bra för att stärka immunförsvaret och bekämpa oro och stress.  Tiden mellan klasserna kan fördrivas med bad i havet eller någon av de många poolerna, i tysthet på relaxavdelningen, med en SPA-behandling, promenad längsmed kusten, eller kanske en kaffe i byn som ligger ett stenkast bort? Du väljer själv precis vad du vill göra. Det är DIN vecka.

I din investering på 11 990 ingår:

Flyg tur & retur med avresa från Landvetter.

Transfer t/r ön Losinj och hotell Punta.
Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 2500 kr ).
Halvpension – Frukost och lunch (det finns flera olika restauranger att välja mellan).
Alla  yogaklasser.

Tillgång till hotellets fantastiska SPA-och relaxavdelning och morgonrock.

Anmälningsavgift 2500 kr

 

Spanien – Calpe 8-13 oktober  –  Unwind your soul

Pris kommer inom kort!

Dina yogalärare: Kajsa Henningsson och Maja Petersson

Följ med  till Calpe på Spaniens solkust och låt sensommarens varma  solstrålar väcka din lust, kreativitet och lekfullhet med hjälp av långa sköna yogaklasser, god mat och salta bad! Helt enkelt vad kropp och sinne behöver inför en en lång vinter. Vi praktiserar två eller fler klasser per dag, och varvar stark flödande yoga med teknik, meditation, filosofi och smältande yinyoga.

Yogan passar alla åldrar och kroppar, oavsett hur länge du praktiserat tidigare.  Vi hjälper dig att anpassa den efter dina förutsättningar. Vi yogar både inomhus och utomhus.

Vi bor i Calpe som med sina fantastiska omgivningar skapar en härlig miljö att yoga, skratta, äta, bada och njuta i. Hotellet Sol Y Mar är fyrstjärnigt och ligger precis vid strandpromenaden och havet.

 

 

Yogaretreat i samarbete med www.travea.se

Boka din plats HÄR: www.travea.se/rikhalsa