Global Yoga

Global Yoga hämtar inspiration från Iyengar yoga, Ashtanga Yoga, Kundaliniyoga, Forrest Yoga, Pilates och Funktionell träning och integrerar dessa tekniker i en egen stil- en balans mellan precision och flöde.
Global Yoga är en utvecklande, stundtals utmanade, personlig yoga form. Utvecklad av Johanna Andersson.

Träna smartare, inte hårdare!

Yin Yoga-workshop 40h

-bli lärare i mjuk Yin yoga

Fler och fler lägger till Yin yoga till sin vanliga sadhana (dagliga praktik) och sina träningsrutiner. Yin yoga ger ett ökat flöde av energi i kroppen genom att fokusera på de djupare vävnaderna, som bindväv och fascia. Det alltså är ett perfekt komplement till din mer dynamiska yogapraktisering.

Under utbildningen tittar vi på hur man praktiserar Yin yoga och vilka asanas som finns inom metoden. Vi studerar dessa positioner i detalj, inklusive variationer och alternativ för olika kroppar. Du lär dig även att sätta samman positionerna till mjuka flöden i logisk följd. Centrala teman och syften ligger bakom varje klass, varje flöde. Sist men inte minst går vi in på olika rörelser, andningstekniker och meditationer som kan fördjupa din Yin-praktik och ytterligare öka flödet av PRANA i kroppen.

Vem kan delta i workshopen?
Global Yoga Yin passar yogalärare som vill undervisa Yin yoga-klasser, men även personliga tränare som vill ge sina klienter mer rörlighet. Du som privatperson som vill träna Yin yoga och skapa en egen Yin rutin är också välkommen!
Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema.

Mer info www.globalyoga.se

Global Yoga-teamet innehåller ett gäng passionerade yogalärare, alla med sin unika röst. Hela tanken med Global Yoga är mångfald. Hos oss finns det inte ETT rätt sätt. Precis som blommorna ute i naturen är varje människa unik. När vi tillåts växa med rätt näring och guidning skapas MAGI!

12705742_10153271364745458_4243781163163306070_nMen vi i teamet har såklart några saker gemensamt vi brinner för yoga och pedagogik! Att få kombinera dem i mötet med dig innebär att vi ofta måste nypa oss själva i armen är det här en dröm, eller kan man faktiskt kalla detta ett jobb?