Restorative Yoga & Reiki Healing

Lördag 19/1 kl 10-12 & Fredag 15/2 16,45-18,45
 
Varmt välkommen en två timmars klass där du helt får vila in i Restorative yogans magiska effekter samtidigt som du får ta till dig av Reiki Healing helande och djupgående effekter,
 
Återställande/ återskapande yoga hjälper till att lindra effekterna av stress genom att låta centrala nervsystemet lugna sig medan kroppen stöds fullt ut med hjälp av propps (bolster, filtar, block etc.), stimulerar djup avslappning och en känsla av att återställa och förnya ditt sinne, kropp och själ.
 
Dessa timmar passar dig som vill starta året avslappnat och till dig som vill ta vilan till en högre nivå. För att fördjupa din upplevelse av helande och avkoppling ingår Reiki healing.
Reiki är en djup avslappnade och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki är en form av healing och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Genom att kombinera både restorative yoga och reiki-terapi har du möjlighet att finna en djup stillhet.
 
Varmt välkommna
 
Kajsa & Marie
 
 
Din investering 299 kr
För bokning https://www.timecenter.se/rikhalsa/
Eller mail kajsa@rikhalsa.se
Kajsa Henningsson
Yogalärare och Reiki Healer Level 1&2
Marie Lindbom
Reiki Healer Level 1&2
 
Mer info www.rikhälsa.se
@rikhalsakajsa
@lidbom77

 

hOME RETREAT våren 2019 

8-9 Mars

hOME RETREAT
 
I början på mars när ljuset börjar återvända, bjuder jag in dig till ett retreat en reträtt där du får möjlighet att samla kraft från vardagens brus. Hemma i studion på Bäckgatan 16.
Vi startat tillsammans kl 17 på fredagen och avslutar kl 16 på lördagen.
 
Gemensam middag på fredag kväll för de som vill på http://www.kafedeluxe.se
På lördagen väljer du om du vill ha en lång och mysig lunch eller kanske boka en behandling på http://nuna.se som har lördags öppet.
 
Fredag 8 mars 17,00- 18,30
Jala Flow
Jala betyder vatten på sanskrit. I denna klass kommer du få flöda
i en mjuk slowflow vinyasa där varje andetag och asana kopplas samman utan börja och slut. Precis som vågorna som rullar in mot stranden
 
Middag 19,30
 
lördag 9 Mars
 
Karmaflow
Kl 10-12
Med varma, mjuka flöden, andningstekniker och meditation blir du guidad in i karmayogans väg: att yoga genom handling.
”Den största utmaningen är att begäret alltid viskar till en att det är något man saknar. Alla yogaskolor är överens om att en av de riktigt stora andliga insikterna man kan uppnå är att man inte saknar något alls. Inget hos en har någonsin behövt förändras eller förbättras.” (Simon Krohn, Närmare något)
Lunch kl12-14
 
YinYoga och YogaNidra – Hjärta och ryggrad
kl 14-16
Låt mig ta med dig på en resa där du får möjlighet att finna vila och stillhet.
Fokus på hjärtat för rörlighet runt din ryggrad.
 
Retreatet avslutas med en lång mjuk guidad yoganidra där du får möjlighet att helt släppa taget, boosta alla dina sinne och njuta av nuet.
Reboot and Restore
 
Din investering
695 kr för båda dagarna (ingår te och frukt)
 
Bokningar för hela retreat har förtur. Biljetter för enstaka klasser släpps 1 mars
 
BOKNING till kajsa@rikhalsa.se
 
www.rikälsa.se
IG @rikhalsakajsa
7-8 Juni
Info kommer i april

 

Global Yoga YIN   10-12 maj 2019 Växjö
Workshop (50h), utbildare Kajsa Henningsson.FullSizeRender-1

Lördag-Söndag + hemuppgifter
Fler och fler lägger till Yin yoga till sina ordinarie sadhana och träningsrutiner. Yin yoga ger ett ökat flöde av energi genom att fokusera på djupare vävnader i kroppen. Därför är Yin yoga ett perfekt komplement till din mer aktiva praktisering

Vi tittar på hur man kan praktisera Yin yoga och vilka asanas som är passande. Vi studerar dessa positioner i detalj, inklusive deras variationer och alternativ. Du lär dig även att sätta samman positionerna till mjuka flöden i logisk följd. Centrala teman och syften ligger bakom varje klass. Sist men inte minst går vi in på olika rörelser, andnings tekniker och meditationer som kan fördjupa din Yin praktik och öka flödet av PRANA i kroppen.

Vem kan deltaga: Yogalärare som vill undervisa Yin klasser. Personliga tränare som vill ge sina klienter mer rörlighet. Men öven privatpersoner som vill träna Yin yoga och skapa en egen Yin rutin.
För mer info och anmälan  info@globalyoga.se