Global Yoga YIN  9-11 nov Stockholm 10-12 maj 2019 Växjö
Workshop (50h), utbildare Kajsa Henningsson.FullSizeRender-1

Lördag-Söndag + hemuppgifter
Fler och fler lägger till Yin yoga till sina ordinarie sadhana och träningsrutiner. Yin yoga ger ett ökat flöde av energi genom att fokusera på djupare vävnader i kroppen. Därför är Yin yoga ett perfekt komplement till din mer aktiva praktisering

Vi tittar på hur man kan praktisera Yin yoga och vilka asanas som är passande. Vi studerar dessa positioner i detalj, inklusive deras variationer och alternativ. Du lär dig även att sätta samman positionerna till mjuka flöden i logisk följd. Centrala teman och syften ligger bakom varje klass. Sist men inte minst går vi in på olika rörelser, andnings tekniker och meditationer som kan fördjupa din Yin praktik och öka flödet av PRANA i kroppen.

Vem kan deltaga: Yogalärare som vill undervisa Yin klasser. Personliga tränare som vill ge sina klienter mer rörlighet. Men öven privatpersoner som vill träna Yin yoga och skapa en egen Yin rutin.
För mer info och anmälan  info@globalyoga.se

hOME RETREAT 16-17 november – FULLBOKAT 
 
När november börja lägga sin mörka filt över oss, bjuder jag in dig till ett retreat en reträtt från vardagens brus. Hemma i studion på Bäckgatan 16.
Vi startat tillsammans kl 17 på fredagen och avslutar kl 16 på lördagen.
 
Gemensam middag på fredag kväll för de som vill på https://izakayamoshi.se/vaxjo.
På lördagen väljer du om du vill ha en lång och mysig lunch eller kanske boka en behandling på http://nuna.se som har lördags öppet.
 
 
Fredag 16 november 17,00- 18,30
DISCO vinyasa
Yoga står för union föra samman och kan förändra oss både fysisk och psykiskt. Men ibland kan det bli lite mycket. Och man måste bara få ha det lite okomplicerat på även på yogamattan. Välkommen till ett flöde som tar tillbaka under discokulans silvriga sken
 
Middag 20,15
 
lördag 17 november
ANDAS softflow
Kl 10-12
Du föds på en inandning och dör på utandning
Vad du gör med andetagen där emellan är upp till dig. Denna workshops inspirerade klass tar dig på resa genom andningens magiska värd. Både in i djup meditation och mjuk flödande vinyasa.
 
Lunch kl12-14
 
VINTER – yinyoga
kl 14-16
Låt mig ta med dig på en resa där du får möjlighet att finna vila och stillhet. Det blir en djupdykning in i vattenelementet och dess meridianer – som ett månskensdopp för hela ditt väsen
 
Din investering
695 kr för båda dagarna (ingår te och frukt)
 
Bokningar för hela retreat har förtur. Biljetter för enstaka klasser släpps 1 nov
 
Pris per klass 280 kr
 
 
Sänd din bokning till kajsa@rikhalsa.se
(ange i din bokning om du vill följa med ut och äta på fredagen)
OBS begränsat antal platser!