HÖSTYOGA 

Inspiration, glädje, gemenskap, lugn och lekfullhet. Vi vill bjuda in dig till en dag fylld av yoga tillsammans. Vare sig du är ute efter en mjuk och stillsam med återhämtning, eller en mer fysisk och kraftfull yogadag, har vi klasserna för dig. Varmt välkommen att välja 4 klasser efter tycke och smak när du gör din bokning!INFORMATION

När? lördagen den 7 oktober kl 10.00-16.30
Pris? 795:-
Lärare: Ingrid Andrén, Kajsa Henningsson, Hanna Forssell Bäckstrand & Martina Lennartsson
Bokning: www.studiomoveit.se

Kl. 10.00 – 11.00
RELAX & RESTORE – Restorative yoga med Kajsa. Essensens av restoretive yoga utgörs av vila, återhämtning och åter uppbyggnad. I denna klass bjuds du in till att stanna upp koppla av och finna stillhet. Med hjälp av olika yogapositioner skapar vi förutsättningar för kropp, sinne och nervsystem att varva ner och påbörja återhämtningen.
INTENTION & VIBRATION – Andning, meditation och mantra med Martina. Vad händer om du vågar, med hela ditt hjärta? Vi skapar utrymme att sätta en intention. För stunden, för dagen eller för livet.

Kl. 11.15 – 12.30
TWIST IT OUT – Hatha klass med Hanna där vi reboostar våra inre organ och hjälper energi att få flöda friare i kroppen.
LYCKLIGA AXLAR – Workshop för hitta din chaturanga med Ingrid och Kajsa. Alla leder runt axeln verkar tillsammans i ett avancerat samspel. Ont i axel och skulderblad är vanliga åkommor och inom yogan är det lätt att belastningen blir fel. I denna workshop går vi igenom placeringen av axlar och skuldror samt den viktiga aktiveringen av core muskeleraturen för att dina axlar just skall kunna var lyckliga!

LUNCHPAUS

14.00 – 15.15
INVERSION FUN – Vinyasa klass med Ingrid. En lekfull klass med kreativa flöden och inversioner.
HEAL – Lugn mjuk hatha yoga med Kajsa. Livets väg är i bland krokig och kantad av små sten. Denna klass har mjuka övergångar mellan andningsövningar och välgörande rörelser för en kropp som behöver landa i kropp och sinne.

15.30 – 16.30
ORKANENS ÖGA – Yin yoga med Martina. Hur kan det vara fullkomligt stilla mitt i en rasande orkan? Vi skapar stillhet, stadighet och djup i enkla men välgörande positioner. Se allt som du rört upp få lägga sig tillrätta. Låt ditt center sprida lugn ut i varje cell.
DIVE DEEP – Myofascial release med Ingrid. En stilla klass där vi försiktigt applicerar uppehållande tryck i Myofascial bindvävsbegränsningar för att eliminera smärta och återställa rörelse.

YOGA OF HOPE
”Kom och yoga för en värld fri från barncancer” – Rachel Bråthen, Yoga Girl
Den 18 november yogar vi för att hjälpa och göra skillnad för barn som drabbats av cancer. Över hela världen kommer människor att rulla ut sina mattor för att samla in pengar till forskning, behandling och stöd till familjer som har det svårt. Yoga of Hope har initierats av Rachel Bråthen, Yoga Girl, och vi håller en donationsbaserad klass där alla intäkter oavkortat doneras till Barncancerfonden.

Läs mer om detta globala event på barncancerfonden.se och använd gärna #yogaofhope för att hitta fler som stödjer detta initiativ.

INFORMATION

Plats – Studio Moveit – Norrgatan 10
• Lördag 18 november kl 10.00-12.00
• Donationsbaserad klass – swish eller kontant
• För alla – ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs

Lärare: Hanna Forssell Bäckstrand, Ingrid Andrén, Kajsa Henningsson & Martina Lennartsson

Vårtermin 2018 

Global Yoga YIN 23-25 Feb Växjö
Workshop (50h), utbildare Kajsa Henningsson.FullSizeRender-1

Lördag-Söndag + hemuppgifter
Fler och fler lägger till Yin yoga till sina ordinarie sadhana och träningsrutiner. Yin yoga ger ett ökat flöde av energi genom att fokusera på djupare vävnader i kroppen. Därför är Yin yoga ett perfekt komplement till din mer aktiva praktisering

Vi tittar på hur man kan praktisera Yin yoga och vilka asanas som är passande. Vi studerar dessa positioner i detalj, inklusive deras variationer och alternativ. Du lär dig även att sätta samman positionerna till mjuka flöden i logisk följd. Centrala teman och syften ligger bakom varje klass. Sist men inte minst går vi in på olika rörelser, andnings tekniker och meditationer som kan fördjupa din Yin praktik och öka flödet av PRANA i kroppen.

Vem kan deltaga: Yogalärare som vill undervisa Yin klasser. Personliga tränare som vill ge sina klienter mer rörlighet. Men öven privatpersoner som vill träna Yin yoga och skapa en egen Yin rutin.
För mer info och anmälan  info@globalyoga.se